Special Car Cleaning is een bedrijf dat zich bezig houdt met het reconditioneren van luxe wagens en bedrijfswagens. Voor een perfecte reiniging en verzorging van interieur en/of exterieur bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor het behoud van uw auto is het technisch onderhoud natuurlijk van belang, maar ook de lak heeft onderhoud nodig. Door allerlei invloeden van buitenaf (bijv. industriële vervuiling, ijzerslijpsel, verfnevel, vogelpoep, zure regen, zonlicht verontreinigde lucht, etc.) wordt uw autolak ernstig aangetast. Met de juiste behandeling(en) en bescherming die wij uw auto kunnen bieden blijft uw lak in topconditie. Ook voor uzelf wordt het makkelijker om uw auto te reinigen, na een professionele poetsbeurt van Special Car Cleaning.

Bij ons wordt uw auto perfect gewassen, waar zelfs het moter-compartiment niet achterwege wordt gelaten. Daarna wordt uw auto gepolijst en in de wax gezet. En als u dat wenst, kunnen wij er ook een speciaal lakpantser opzetten (ook wel waxguard genoemd).
Het interieur wordt grondig stofvrij gemaakt, gereinigd van vlekken, vettige aanslag en nare luchtjes; b.v. rook- of hondenluchtjes en/of haren worden vakkundig verwijderd. Na deze professionele behandeling, staat uw auto er weer blinkend voor.
Wanneer u er over denkt om uw auto in te ruilen, is het raadzaam om uw auto professioneel te laten poetsen, uit onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring is gebleken dat u de inruilwaarde van uw auto met gemiddeld € 500,- kunt verhogen. De kosten van een poetsbeurt bedragen nog niet eens de helft, dus dat is makkelijk verdient!